dsc04561

Bakkerij Idema bakt Oevers Molenbrood

NIEUW: OEVERS MOLENBROOD

Sinds begin november 2016 is bij Bakkerij Idema verkrijgbaar: het enige echte “Oeverse Molenbrood”. Dit brood is gebakken van ambachtelijk gemalen volkoren tarwemeel, dat gemalen is bij molen De Hoop in Den Oever. Wekelijks voorzien we bakker Rick Idema van vers meel.  

MEELVERKOOP

Bij onze Wieringer Molens kunt u molenmeel halen en kunnen we u verder helpen met broodrecepten. U kunt op dinsdagen molenmeel (volkoren tarwe) kopen bij molen De Onderneming in Hippolytushoef en op woensdagen bij molen De Hoop in Den Oever. We zijn van 09.00 tot 16.00 uur open. Als u andere meelsoorten wilt, laat het dan even weten  (via het contactformulier op de website www.dewieringermolens.nl of via e-mail: wieringermolens@ziggo.nl). Dan proberen we ervoor te zorgen dat uw bestelling de week erop klaar staat. Kunt u niet op de aangegeven openingsdagen, geen nood. Want ons meel is ook te koop bij vier andere verkooppunten, die gedurende de normale hun winkeltijden geopend zijn. Het molenmeel is ook verkrijgbaar bij:

  • Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus, Kerkplein 23 te Hippolytushoef (in Tutto Conceptstore)
  • Welkoop-vestiging ‘t Kraaiennest, Kerkweg 5a te Anna Paulowna
  • Bakkerij Idema, Voorstraat 2 te Den Oever
  • Smaak Fruit- en groentewinkel, Ceresplein 22 te Breezand
Ovenheerlijk Ierskarnemelkbrood

Ovenheerlijk Iers karnemelkbrood

Een pak van 1 kg kost € 2,00. De opbrengst van de meelverkoop is bestemd voor het onderhoud van de beide Wieringer molens.

BROODRECEPTEN

Hieronder vindt u lekkere brood- of pannenkoekenrecepten.