Samen tegen de Eenzaamheid: Koffie-ochtend bij molen De Hoop

Samen met de welzijnsorganisatie Wonen Plus Welzijn organiseren zij op dinsdagochtend 6 oktober van 09.45 tot 12.00 uur een koffie-ochtend bij de molen.

Daar kunt u onder het genot van een lekkere bak koffie of thee  kletsen met de andere aanwezigen of de vrijwilligers bij de molen. Een professionele medewerker van Wonen Plus Welzijn (WPW) is aanwezig en kan u de weg wijzen op het gebied van zorg en welzijn, maaltijdservice, hulp bij financiële vragen of ondersteuning door vrijwilligers voor kleine werkzaamheden i n en om huis.

 Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in de molen. De molenaar kan u verhalen over de 366 jaar oude korenmolen vertellen aan de hand van historische prenten. Natuurlijk hanteren we de corona-maatregelen van het RIVM.

De toegang en de koffie met wat lekkers is gratis. We hopen op goed weer, maar bij slecht weer hebben we vanwege de corona-maatregelen een beperkt aantal plaatsen. Meld u daarom aan via e-mail: wieringermolens@ziggo.nl of telefoon 0227-591 570 (WPW-servicepunt Hippolytushoef).