Gezocht: Activiteiten-coordinator

uncle-sam-we-want-you1Organiseert u graag leuke activiteiten?

Bent u enthousiast, een handige duizendpoot en vindt u het organiseren van (kleinschalige) activiteiten leuk, dan is de vereniging De Wieringermeer Molens is op zoek naar U!

We zoeken een enthousiast iemand die het leuk vindt om op vrijwillige basis allerlei activiteiten in en rond onze molen te helpen organiseren. De Wieringer Molens heeft twee molens in beheer op het voormalig eiland Wieringen. Dat zijn molen De Hoop in Den Oever en molen De Onderneming in Hippolytushoef. In de molens, de molenboet of het molenerf is het mogelijk allerlei activiteiten te organiseren. In de afgelopen jaren heeft De Wieringer Molens al op bescheiden schaal een aantal leuke evenementen weten te organiseren. Dat zouden we graag wat vaker willen doen en zo van de molens een bruisende ontmoetingsplaats willen maken waar altijd wat te doen is. Dus zoeken we mensen die willen helpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren hiervan. Je moet denken aan en tijdsbesteding van halve dag in de week, die natuurlijk rond een evenement meer kan zijn.

Spreekt dit je aan of wil je wat meer weten neem dan gerust contact op met ons telefoon 0223-533139 of e-mail: wieringermolens@ziggo.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de code in... *